Werkmethode

Bij Esteem Body & Laser Clinic beginnen wij altijd met een intakegesprek. Hierin legt de behandelaar uit wat je kan verwachten, hoe ontharen met de GentleMax Pro werkt en wat de voorwaarden zijn.

Zes weken vóór de behandeling mag je NIET epileren, waxen en/of gebruik maken van ontharingscrème. De haarzakjes kunnen hierdoor beschadigen waardoor de behandeling niet goed kan worden uitgevoerd.

Vier weken voor de behandeling mag je niet in de zon en/of onder de zonnebank. Dit geldt ook voor zelfbruiningsproducten.

Voorafgaand aan de behandeling dien je het te behandelen gebied vrij te maken van make–up, parfums, deodorant, sunblock, essentiële oliën of andere huidlotions.

Bij deze unieke laser, krijg je voorafgaand aan de laserpuls een verkoelende spray. De spray zorgt voor verkoeling waardoor je de laser minder voelt.

Wij adviseren om na de behandeling de huid 24 uur totale rust te geven. Na 24 uur kan je weer gebruik maken van crèmes, lotions, oliën, deodorant, make–up en dergelijke.

Bovendien is het belangrijk om warmte, intensief sporten, sauna en zwembaden te vermijden voor de eerste 24 uur na je behandeling i.v.m. pigmentverschuiving en infectiegevaar.

Als laatste adviseren wij om minimaal vier weken na de behandeling uit de zon te blijven en geen gebruik te maken van een zonnebank. Bij onvermijdelijke zonnestralen kan je zonnebrandcrème gebruiken met beschermingsfactor SPF 50.

Je mag niet waxen, epileren, of ontharingscrème gebruiken.

Wat klanten van ons vinden

Neem contact met ons op voor een professionele behandeling