Laserontharing

Hoe werkt laserontharing?

Wil jij ook een mooie, gladde huid zonder overmatige haargroei? Dan ben je bij Esteem Body & Laser Clinic aan het goede adres. In onze beautykliniek gebruiken we uitsluitend de GentleMax Pro. Met de GentleMax Pro kunnen wij de meeste huidtypes behandelen!

Bij Esteem Body & Laser Clinic beginnen wij altijd met een intakegesprek. Hierin legt de behandelaar uit wat je kan verwachten, hoe laseren met de GentleMax Pro Laser werkt en wat de voorwaarden zijn.

Laser ontharen is een permanente ontharingsmethode. Deze methode richt zich op het vernietigen van de haarfollikels, zodat er in het gebied geen haren meer kunnen groeien. Het haarzakje en de bijbehorende melanine met chromofoor absorbeert licht. De laser zendt lichtstralen door de opperhuid heen en worden door de melanine in het haarzakje, dat zich zo’n 2 tot 4 millimeter onder de huid bevindt, geabsorbeerd.

De GentleMax Pro zijn twee lasers in één systeem.

De GentleMax Pro zijn twee lasers in één systeem.

De Alexandrite voor de lichtere huidtypes en de Nd:Yag voor de donkere huidtypes.

Met de GentleMax Pro kunnen we ongewenst haar weg laseren. Daarnaast profiteer je van de unieke werking van het koelsysteem. Bij deze laser krijg je voorafgaand aan de laserpuls een verkoelende spray. Dankzij deze spray voel je de laser minder snel.

NA HOEVEEL BEHANDELINGEN ZAL IK RESULTAAT ZIEN?

De aantal behandelingen varieert per huidtype, haarsoort en haargroei van ieder individu. Personen met weinig haargroei en/of dikkere haren zullen minder sessies nodig hebben dan mensen die veel haargroei of een dunne beharing hebben.

Voor de benen, armen, rug en bikinilijn zijn er 4 tot 8 behandelingen nodig. Voor de oksels zijn er 4 tot 6 behandelingen nodig.

Neem contact met ons op voor een professionele behandeling